A PATRA MOBILITATE ERASMUS+

    Școala Gimnazială ,,Alexandru Ioan Cuza” a participat în perioada 6-12 martie 2022 la cea de a patra mobilitate din cadrul proiectului Erasmus + ,,Bullying NOT in my school!”, ID 2019-1-PT 01-KA229-060923-4, în orasul Tychy, Polonia.
Au fost prezenți elevi și profesori din școlile partenere din Grecia, România,Turcia și Polonia iar online au fost și partenerii din Portugalia.
Echipa Cuza a fost formată din elevii: Constantinescu Sarah, Hălănduț Amalia, Roșu Alexandra, Rusu Brianna, Mardare Ovidiu, însoțiți de profesoarele Trifan Marcela și Chiciu Oana.
Timp de o săptămână, țările participante au fost implicate în ateliere de lucru, mese rotunde, jocuri în echipe, vizite de lucru și participări la orele de curs. Toate acestea au avut un numitor comun: importanța rolului părinților și al profesorilor în prevenirea situațiilor de bullying și identificarea timpurie a semnelor acestuia.
Vizita a fost și un prilej de a intra în contact cu familiile elevilor din Polonia, de a împărtăși experiențe culinare, de a experimenta emoții într-o țară minunată și extrem de primitoare!