Consiliul Elevilor – activități 2015

 
 
Decembrie 2015
 
 
L-am așteptat pe Moș Crăciun …lucrând la Proiectul susținut de Consiliul elevilor din școală.
 
                                                                                                  clasa a II-a E
 
 
Noiembrie 2015
 
 
“Şi eu am drepturi!”
În data de 20 noiembrie 2015, Consiliul elevilor a organizat o activitate prin care elevii şcolii au avut ocazia să transpună în desene şi colaje viziunea lor asupra drepturilor pe care le au copiii din intreaga lume. Toate materialele au fost expuse în cadrul unei expoziții cu tema„Şi eu am drepturi!”organizată în incinta şcolii .
 
 
 
 
 
 
 
 
 
        
Octombrie 2015
 
 
HALLOWEEN FEST
 
Consiliul elevilor a organizat vineri, 30 octombrie 2015, în amfiteatrul “Radu Beligan” un concurs realizat pe două secţiuni: “Parada costumelor de Halloween” şi ”Bostaniada”.
Fără măști și scenarii rupte din filme de groază, am canalizat elevii spre a-şi folosi creativitatea şi ingeniozitatea în a creea costume din materiale reciclabile. Elevii au dat chip și viață bostanilor de forme și mărimi diferite. Participarea a fost numeroasă, peste 25 de costume şi 100 bostănei.
Juriul, format din cadre didactice şi membri ai Consiliului elevilor, au apreciat imaginaţia, îndemanarea şi creativitatea de care au dat dovada concurenţii.
Prof.Bratu Rodica
 
 
 
 
 
Octombrie 2015
 

                                                        Cu drag, dascălilor noştri!                                                         

Ziua Mondială a Educaţiei este destinată a fi o zi specială, de apreciere a cadrelor didactice. Astăzi, reprezentanţii Consiliului elevilor au oferit un simbol al recunoştinţei fiecărui cadru didactic din şcoala noastră. Vă dorim să aveţi mereu sentimentul, dar şi responsabilitatea valorii Dumneavoastră de neînlocuit!

 Prof. coord. Consiliul elevilor, Rodica Bratu

IUNIE 2015

1 IUNIE CU BALOANE COLORATE

Soare, veselie şi multe baloane colorate! Aşa a arătat ziua dedicată copilului, sărbătorită în avans. La sfarsitul orelor, micuţii aflaţi în curtea scolii au primit, spre încântarea lor, multe baloane colorate.Mulţumim Asociației părinților, membrilor Consiliului elevilor şi colegilor lor că au făcut posibil acest moment!

Prof. coord. Rodica Bratu

   

 
 
 

MAI 2015

FII EROU FĂRĂ FUMURI!

Sub genericul ”Fugi de tutun!”, s-au desfăşurat meciurile de handbal fete (clasele a VI-a A şi a VI-a B) şi fotbal băieţi (clasele a VII-a B şi a VII-a E) arbitrate de prof. Hornea Viorica şi Păduraru Costel. Încurajaţi de doamna prof. Istrate Iulia, atât jucătorii cât şi suporterii au purtat tricouri cu mesaje antitutun. Acţiunea a fost organizată de Consiliul elevilor pentru a marca Ziua mondială fără tutun şi a avut ca scop dezvoltarea capacităţii de gândire şi acţiune responsabilă în adoptarea unui stil de viaţă sănătos.

Prof.coord. Rodica Bratu