Consiliul Elevilor – activități 2020

Pentru Melinda:

Ieri, 10 mai , a fost depusă prima “tură” din donațiile care au fost strânse în cele trei zile de “colectare” atât de la clasele primare cât și de la cele gimnaziale. S-au depus , din partea elevilor școlii 18.638 de lei , mulți părinți depunând banii direct în cont.
Săptămâna viitoare vom mai trece pe la clase în 2 zile diferite ( luni și joi)pentru a mai aduna donații. Tot săptămâna viitoare, până miercuri , vrem să adunăm de la clase scrisori pentru Melinda , care urmează să fie trimise la Cluj cât încă mai este în țară. Așa că vă rugăm, ca până miercuri să anunțați la clase pentru a putea fi cât mai multe . Tonul a fost dat de clasa a IV-a care vineri mi-a înmânat scrisorica de jos. Acum că Melinda mai are momente când este conștientă Consiliul Elevilor a considerat că am putea face un gest frumos pentru ea și familia sa.
Nicoleta Tomoiaga Ioana Lazar
Bordeanu Alexandra , Președinte , clasa a VIII-a D

 

#DECEÎMIIUBESCMAMA, martie 2020,

este o activitate 100% marca Consilului Elevilor. Continuand initiativa pornita acum trei ani, revenim , sperăm cu aceeași emoție , marcând ziua de 8 martie , ziua tuturor mamelor . Le mulțumim tuturor elevilor implicați , dar mai ales MAMELOR pentru iubirea și grija pe care acestea ni le oferă. La mulți ani!

 

Februarie 2020> Operațiunea Bucurie Încălțată,

a constat în livrarea a peste 200 de pachete cu încălțări, ciorapi și dulciuri către elevii mai puțin favorizați din comuna Roșiori. Cu aceasta, cele aproape 600 de pachete adunate din școala noastră, au ajuns în localitățile: Stănișești, Ciuturești, Fundu Tutovei, Budești, Plopana, Roșiori, Călugăreni, Poiana. Trebuie să mulțumim elevilor noștri, părinților acestora și colegilor profesori și profesoare pentru extraordinara mobilizare din noiembrie și decembrie. Să fie de ajutor și să mai repetăm! PUȚIN ESTE MULT, CÂND DAI MAI DEPARTE!